Gå direkt till innehåll
Stjärnskottet Milton Felländer medverkar i musikföreställningen Infruset - Själens skrubbsår

Pressmeddelande -

Stjärnskottet Milton Felländer medverkar i musikföreställningen Infruset - Själens skrubbsår

10-årige stjärnskottet Milton Felländer, känd från både Matilda the Musical och Skönheten och Odjuret på Malmö Opera, är nu klar för medverkan i vårens stora musikhändelse på Malmö Live, Infruset - Själens skrubbsår.

I Infruset står han på scen tillsammans med Mando Diaos sångare Björn Dixgård, Arja Saijonmaa, Shirin El-Hage och nycirkusartisten Christel Stjernebjerg. Milton kommer att spela rollen som barnet – en yngre version av den vuxna rollkaraktär som Björn Dixgård gestaltar.

- Vårt val av Milton Felländer var enkelt. Hans fantastiska röst och scennärvaro, som han visade i Matilda The Musical, ska bli intressant att se i kombination med röster som Arja Saijonmaa, Björn Dixgård och Shirin El-Hage, säger Karin Karlsson, programchef på Malmö Live Konserthus.

- Det ska verkligen bli spännande att få göra detta tillsammans med så stora artister på Malmö Live Konserthus. Musiken och historien i föreställningen är helt fantastisk. Jag är väldigt tacksam för denna möjlighet, säger Milton Felländer.

Föreställningens regissör Moqi Simon Trolin ser fram emot att arbeta med Milton och utlovar en upplevelse utöver det vanliga:

- Att få höra låtarna från Mando Diaos succéalbum Infruset i en symfonisk kontext tillsammans med dessa artister blir upplevelse utöver det vanliga, säger Moqi Simon Trolin. 


VAD: Infruset – Själens skrubbsår
NÄR: Maj - juni 2020
VAR: Malmö Live, Konsertsalen
BILJETTER: malmolive.se samt Malmö Live Konserthus biljettcenter vid ordinarie öppettider

Presskontakt Malmö Live Konserthus: Michaela Ekelund, 0766-08 24 48

Ämnen

Regioner


Om Malmö Live Konserthus
Malmö Live Konserthus är mötesplatsen för musik, kultur och nöjesliv i Malmö. Med över 700 konserter och arrangemang om året på sju olika spelplatser finns något för musikälskare i alla åldrar. Den stora konsertsalen hyllas för sin akustik i världsklass och är hemmaarena för Malmö SymfoniOrkester (MSO), med ett 90-tal musiker från 17 olika länder. Konserter, utställningar, sing a-long och musikquizer, locals unplugged med 040 Live, fria morgonkonserter, jazzklubb, after work, experimentella musikrummet Okiinami för barn, och mycket mera – allt ryms på Malmö Live. Konserthuset invigdes i augusti 2015 och drivs av Malmö Live Konserthus AB som är ett helägt dotterbolag till Malmö stad.   Läs mer på malmolive.se

Kontakter

Line Breuning

Line Breuning

Presskontakt Publikutvecklingschef +46 70-168 52 77
Lisa Karinsdotter Pålsson

Lisa Karinsdotter Pålsson

Presskontakt Publikutvecklare/kommunikatör Malmö SymfoniOrkester och det symfoniska utbudet +46 705 08 04 42
Vanessa Edqvist

Vanessa Edqvist

Presskontakt Publikutvecklare/kommunikatör Utbudet för barn och unga +46 73 681 69 16
Sofia Alsterhag

Sofia Alsterhag

Presskontakt Publikutvecklare/kommunikatör Kultur, musik och mötesplats