Gå direkt till innehåll
Spaniens största flamencostjärna till Malmö Live

Pressmeddelande -

Spaniens största flamencostjärna till Malmö Live

Idag kan vi äntligen berätta att Miguel Poveda, en av Spaniens absolut största flamencostjärnor, kommer till Malmö Live Konserthus den 3 maj.

Miguel intar scenen med en stark scennärvaro, så förbered dig på en passionerad, musikalisk, färgstark och emotionell upplevelse i konsertsalen med Norra Europas bästa akustik.

Redan vid 15 års ålder började Miguel sjunga och framträda på flamencoklubbar runt om i Katalonien. Idag är han en av de största artisterna på den internationella flamencoscenen. Han har framträtt på de främsta arenorna och konserthusen runt om i världen, exempelvis Odeon i Paris, Liceu i Barcelona, Teatro Real Madrid, Carnegie Hall, Lincoln Center i New York och Teatro Colón of Buenos Aires. 

Miguel Poveda har släppt elva prisbelönta och kritikerrosade album som sålt platinum, och hans musik har även hörts i filmer som Pedro Almodovars "Broken Embraces". Miguel har också samarbetat med artister som Paco de Lucía, Mariza, Alberto Iglesias, Chavela Vargas och Alejandro Sanz - för att nämna några.

Konserten presenteras i samarbete med Mix Musik och Ajabu. 

Vad: Miguel Poveda
När: 3 maj kl. 19.30
Var: Konsertsalen, Malmö Live Konserthus
Pris: 295-395 kr
Biljetter: Biljettsläpp på tisdag den 17 december kl. 10.00 på malmolive.se samt Malmö Live Konserthus biljettcenter vid ordinarie öppettider

Presskontakt Malmö Live Konserthus: Michaela Ekelund, 0766-08 24 48

Ämnen

Regioner


Om Malmö Live Konserthus
Malmö Live Konserthus är mötesplatsen för musik, kultur och nöjesliv i Malmö. Med över 700 konserter och arrangemang om året på sju olika spelplatser finns något för musikälskare i alla åldrar. Den stora konsertsalen hyllas för sin akustik i världsklass och är hemmaarena för Malmö SymfoniOrkester (MSO), med ett 90-tal musiker från 17 olika länder. Konserter, utställningar, sing a-long och musikquizer, locals unplugged med 040 Live, fria morgonkonserter, jazzklubb, after work, experimentella musikrummet Okiinami för barn, och mycket mera – allt ryms på Malmö Live. Konserthuset invigdes i augusti 2015 och drivs av Malmö Live Konserthus AB som är ett helägt dotterbolag till Malmö stad.   Läs mer på malmolive.se

Kontakter

Line Breuning

Line Breuning

Presskontakt Publikutvecklingschef +46 70-168 52 77
Lisa Karinsdotter Pålsson

Lisa Karinsdotter Pålsson

Presskontakt Publikutvecklare/kommunikatör Malmö SymfoniOrkester och det symfoniska utbudet +46 705 08 04 42
Vanessa Edqvist

Vanessa Edqvist

Presskontakt Publikutvecklare/kommunikatör Utbudet för barn och unga +46 73 681 69 16
Sofia Alsterhag

Sofia Alsterhag

Presskontakt Publikutvecklare/kommunikatör Kultur, musik och mötesplats