Gå direkt till innehåll
Malmö SymfoniOrkesters nye chefsdirigent Robert Trevino presenterar flera överraskningar under sin premiärsäsong.
Malmö SymfoniOrkesters nye chefsdirigent Robert Trevino presenterar flera överraskningar under sin premiärsäsong.

Pressmeddelande -

Robert Trevino presenterar sin premiärsäsong med Malmö SymoniOrkester

MSO:s tillträdande chefsdirigent är okonventionell och experimentlysten. I sitt program för säsongen 2019-20 erbjuder han och MSO nya sätt att uppleva symfonisk musik än publiken tidigare haft möjlighet till. Under säsongspresentationen för pressen den 15 mars kl. 12.30 i konsertsalen på Malmö Live berättar Trevino mer om innehållet och sina visioner för MSO. En ny, spännande era i orkesterns historia väntar.

En halvtimme före presskonferensen serveras pressens representanter lunchmacka i kantinen på Malmö Live. När presskonferensen är slut, strax efter kl. 13:00, finns det möjligheter till individuella foton och intervjuer med Robert Trevino. Kontakta MSO:s kommunikatör Michael Ek (michael.ek@malmolive.se) om du önskar en enskild pratstund.

Ämnen

Regioner


Om Malmö Live Konserthus
Malmö Live Konserthus är mötesplatsen för musik, kultur och nöjesliv i Malmö. Med över 700 konserter och arrangemang om året på sju olika spelplatser finns något för musikälskare i alla åldrar. Den stora konsertsalen hyllas för sin akustik i världsklass och är hemmaarena för Malmö SymfoniOrkester (MSO), med ett 90-tal musiker från 17 olika länder. Konserter, utställningar, sing a-long och musikquizer, locals unplugged med 040 Live, fria morgonkonserter, jazzklubb, after work, experimentella musikrummet Okiinami för barn, och mycket mera – allt ryms på Malmö Live. Konserthuset invigdes i augusti 2015 och drivs av Malmö Live Konserthus AB som är ett helägt dotterbolag till Malmö stad.   Läs mer på malmolive.se

Kontakter

Line Breuning

Line Breuning

Presskontakt Publikutvecklingschef +46 70-168 52 77
Lisa Karinsdotter Pålsson

Lisa Karinsdotter Pålsson

Presskontakt Publikutvecklare/kommunikatör Malmö SymfoniOrkester och det symfoniska utbudet +46 705 08 04 42
Vanessa Edqvist

Vanessa Edqvist

Presskontakt Publikutvecklare/kommunikatör Utbudet för barn och unga +46 73 681 69 16
Sofia Alsterhag

Sofia Alsterhag

Presskontakt Publikutvecklare/kommunikatör Kultur, musik och mötesplats