Gå direkt till innehåll
Måns Nilsson och Anders Johansson. Fotograf: Johan Sundell.
Måns Nilsson och Anders Johansson. Fotograf: Johan Sundell.

Pressmeddelande -

QUIZ MED MSO, ANDERS OCH MÅNS

Tävla med oss när vi sänder live och vinn festliga priser, så som en hotellövernattning i Zlatansviten på Malmö Live. Komikerna Anders och Måns ställer frågorna, Malmö SymfoniOrkester står för musiken och ämnet den här gången är film och filmmusik.

Den 4 mars klockan 19.00 bjuder humorduon Anders och Måns på ett klurigt och interaktivt quiz tillsammans med Malmö SymfoniOrkester. Temat är film och filmmusik men du behöver varken vara filmnörd eller musiknörd för att vara med, bara du tycker om att quizza och lyssna på vacker musik.

Hur går det till?

Quizet livesänds kostnadsfritt på malmolive.se och du kan antingen tävla själv eller i lag, förslagsvis tillsammans med familjen eller det gamla pubquiz-gänget (givetvis på ett coronasäkert sätt via telefon eller zoom). Under kvällen svarar du på Anders och Måns finurliga frågor i samband med att Malmö SymfoniOrkester spelar. Mer teknisk information om tillvägagångssättet kommer att finnas på malmolive.se inom kort. Det finns som sagt roliga priser i potten, så se till att boka in den 4 mars, vässa geniknölarna och utmana dina nära och kära redan idag.

Om Anders och Måns

Humorduon Anders och Måns har arbetat tillsammans i snart 25 år. Vi har hört dem i radioprogram som Morgonpasset i P3, Wallraff och succépodden Så funkar det - där de levererar faktabaserad och träffsäker humor. Anders Johansson är programledare och komiker. Han har tidigare synts i Parlamentet och som Ragnar Vanheden i nya Jönssonligan-filmen samt som Stig-Helmer Olsson i musikalen Sällskapsresan.

Måns Nilsson är komiker, regissör, manusförfattare och programledare. Våren 2021 följer Anders och Måns upp deras hyllade scenföreställningar med Så funkar det – The show! Och inte minst med detta filmmusik-quiz tillsammans med Malmö SymfoniOrkester.

Vad: Quiz med MSO, Anders och Måns
När: 4 mars 2021, kl. 19.00
Var: malmolive.se

Medverkande: 
Anders Johansson
Måns Nilsson
Jonas Nydesjö, dirigent
Malmö SymfoniOrkester


Presskontakt: 
Michaela Ekelund, kommunikatör: 0766-08 24 48
Anna Modéer Wiking, t.f. produktionschef / programproducent: 0706-65 68 03

Ämnen

Regioner


Om Malmö Live Konserthus
Malmö Live Konserthus är mötesplatsen för musik, kultur och nöjesliv i Malmö. Med över 700 konserter och arrangemang om året på sju olika spelplatser finns något för musikälskare i alla åldrar. Den stora konsertsalen hyllas för sin akustik i världsklass och är hemmaarena för Malmö SymfoniOrkester (MSO), med ett 90-tal musiker från 17 olika länder. Konserter, utställningar, sing a-long och musikquizer, locals unplugged med 040 Live, fria morgonkonserter, jazzklubb, after work, experimentella musikrummet Okiinami för barn, och mycket mera – allt ryms på Malmö Live. Konserthuset invigdes i augusti 2015 och drivs av Malmö Live Konserthus AB som är ett helägt dotterbolag till Malmö stad.   Läs mer på malmolive.se

Kontakter

Line Breuning

Line Breuning

Presskontakt Publikutvecklingschef +46 70-168 52 77
Lisa Karinsdotter Pålsson

Lisa Karinsdotter Pålsson

Presskontakt Publikutvecklare/kommunikatör Malmö SymfoniOrkester och det symfoniska utbudet +46 705 08 04 42
Vanessa Edqvist

Vanessa Edqvist

Presskontakt Publikutvecklare/kommunikatör Utbudet för barn och unga +46 73 681 69 16
Sofia Alsterhag

Sofia Alsterhag

Presskontakt Publikutvecklare/kommunikatör Kultur, musik och mötesplats