Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Infruset – Själens skrubbsår flyttas till hösten 2021

Nu är de nya datumen klara för musikföreställningen Infruset - Själens skrubbsår. Produktionen flyttas till hösten 2021 och de nya speldatumen blir den 13, 14, 17, 18, 19 och 20 november 2021. Biljettköpare har kontaktats och nytt biljettsläpp sker den 5 juni 2020 på malmolive.se.

- Såklart förstår jag läget, men det är också himla tråkigt då det fanns så mycket pepp i luften. Ja alla vänner, rätt beslut i dessa tider, och nu ser vi fram emot 2021 istället, säger Björn Dixgård, sångare i Mando Diao och huvudperson i musikföreställningen.

Infruset – Själens skrubbsår, som skulle haft premiär i slutet av maj 2020, är baserad på Mando Diaos succéalbum Infruset och dikter skrivna av poeten Gustaf Fröding. På scen står Mando Diaos sångare Björn Dixgård, Arja Saijonmaa, soulstjärnan Shirin, nycirkusartisten Christel Stjernebjerg, 10-årige stjärnskottet Milton Felländer och Malmö SymfoniOrkester. Den 29 maj släpper Mando Diao sitt nya album I solnedgången, som består av låtar som kommer att vara en del av föreställningen, exempelvis låten Själens skrubbsår.

Mötet mellan Infrusets ikoniska låtar, konsertsalens världsledande akustik, Malmö SymfoniOrkester och artisternas unika röster blir något alldeles speciellt. Det blir en vacker och känslosam upplevelse att se fram emot hösten 2021.

- Med så mycket oklarheter i omvärlden, och en fantastisk föreställning i sikte var beslutet relativt enkelt. Vi vill ju att så många som möjligt ska få uppleva Infruset-föreställningen som vi jobbat med så länge. Musiken och innehållet är tidlöst och därför håller det lika bra 2021, säger Karin Karlsson, programchef på Malmö Live Konserthus.

VAD: Infruset – Själens skrubbsår
NÄR: 13, 14, 17, 18, 19 och 20 november 2021.
VAR: Malmö Live, Konsertsalen
BILJETTSLÄPP: 5 juni 2020 på malmolive.se

Presskontakt Malmö Live Konserthus: Michaela Ekelund, 0766-08 24 48

Ämnen

Regioner


Om Malmö Live Konserthus
Malmö Live Konserthus är mötesplatsen för musik, kultur och nöjesliv i Malmö. Med över 700 konserter och arrangemang om året på sju olika spelplatser finns något för musikälskare i alla åldrar. Den stora konsertsalen hyllas för sin akustik i världsklass och är hemmaarena för Malmö SymfoniOrkester (MSO), med ett 90-tal musiker från 17 olika länder. Konserter, utställningar, sing a-long och musikquizer, locals unplugged med 040 Live, fria morgonkonserter, jazzklubb, after work, experimentella musikrummet Okiinami för barn, och mycket mera – allt ryms på Malmö Live. Konserthuset invigdes i augusti 2015 och drivs av Malmö Live Konserthus AB som är ett helägt dotterbolag till Malmö stad.   Läs mer på malmolive.se

Kontakter

Line Breuning

Line Breuning

Presskontakt Publikutvecklingschef +46 70-168 52 77
Lisa Karinsdotter Pålsson

Lisa Karinsdotter Pålsson

Presskontakt Publikutvecklare/kommunikatör Malmö SymfoniOrkester och det symfoniska utbudet +46 705 08 04 42
Vanessa Edqvist

Vanessa Edqvist

Presskontakt Publikutvecklare/kommunikatör Utbudet för barn och unga +46 73 681 69 16
Sofia Alsterhag

Sofia Alsterhag

Presskontakt Publikutvecklare/kommunikatör Kultur, musik och mötesplats