Gå direkt till innehåll
PRESSVISNING konsertsalarna i Malmö Live 22 april kl 14

Pressmeddelande -

PRESSVISNING konsertsalarna i Malmö Live 22 april kl 14

Med Malmö Live får Malmö Sveriges bästa och en av Nordens främsta konsertsalar. Med akustik i världsklass och toppmodern teknik kommer konsertsalen att bjuda på musik- och kulturupplevelser av absolut högsta kvalitet. Den 22 april, 10 dagar innan Malmö Live öppnar, bjuder vi in till en pressvisning av konsertsalen, Kuben och mötesplatsen. 

Nu bjuder vi in pressen för en förhandstitt på salarna innan huset öppnar. Vi visar den ståtliga konsertsalen som blir Sveriges bästa och en av de främsta i Norden, samt Kuben - vår flexibla och mångfacetterade black box. 

På plats finns representanter från Malmö Live Konserthus, Malmö Symfoniorkester, Malmö stad, Skanska och schmidt hammer lassen architects.

Tid: 22 april kl 14-16
Plats: Malmö Live, ingång från Skanskas projektkontor från Neptunigatan.

OSA: Senast 21 april till carolin.sjoholm@malmo.se

Pressvisning Clarion Hotel & Congress Malmö Live
Den 22 april kl 11-14 håller Clarion pressvisning av hotellet, restaurangerna och kongressen. För mer info och anmälan kontakta Karin Tränk karin.trank@bindefeldab.se och tel 072-857 04 36.

Ämnen

Kategorier

Regioner


På Malmös bästa läge öppnar Malmö Live den 2 maj 2015 - stadens nya mötesplats med konserthus, kongressanläggning och hotell, där musiken är navet. Malmö Live Konserthus är verksamheten i det nya konserthuset med uppdrag att ytterligare profilera Malmö som musikstad och göra Malmö Live till ett offentligt rum och en mötesplats med angelägna, underhållande och tankeväckande program. I Malmö Live Konserthus ingår även Malmö Symfoniorkester.

Den 4 juni invigs platsen gemensamt av Malmö stad och Clarion Hotels, och den 28-30 augusti öppnar konsertsalarna för publik och den första konsertsäsongen inleds.  

Kontakter

Line Breuning

Line Breuning

Presskontakt Publikutvecklingschef +46 70-168 52 77
Lisa Karinsdotter Pålsson

Lisa Karinsdotter Pålsson

Presskontakt Publikutvecklare/kommunikatör Malmö SymfoniOrkester och det symfoniska utbudet +46 705 08 04 42
Vanessa Edqvist

Vanessa Edqvist

Presskontakt Publikutvecklare/kommunikatör Utbudet för barn och unga +46 73 681 69 16
Sofia Alsterhag

Sofia Alsterhag

Presskontakt Publikutvecklare/kommunikatör Kultur, musik och mötesplats