Gå direkt till innehåll
I huvudet på Christer Björkman, Malmö Live Konserthus  Foto: Nille Leander
I huvudet på Christer Björkman, Malmö Live Konserthus Foto: Nille Leander

Pressmeddelande -

Uppdaterad pressinbjudan "I huvudet på... " / Christer Björkman fast i Ukraina (Tisd 18 april kl 10:00)

Tre unika sammanhang med en av Sveriges mest omtalade musikpersonligheter. Tre decenniers musik med Christer Björkman och artistvänner från när och fjärran. Tre överraskande kvällar med framträdanden som Christer Björkman aldrig tidigare gjort.

Som nästa artist i Malmö Live Konserthus återkommande musikserie ”I huvudet på” flyttar Christer Björkman in på Malmö Live mellan den 10-12 november för att fylla huset med sin musik och sina tankar. Under hela helgen ger han tillsammans med en rad välkända artister tillika vänner och Malmö SymfoniOrkester exklusiva inblickar i sitt liv och sin karriär. Det blir en stjärnspäckad helg, med både glädje och allvar.

– Christer Björkman är en mångfacetterad person. Att han kan göra show och bra tv är känt för många. Det som vi också tycker är intressant är hur han medvetet arbetar med normer, förflyttning av dessa och inkludering. Att det är något han tänker på varje dag. Detta och mycket mer kommer spegla programmet, säger Karin Karlsson, programchef på Malmö Live konserthus.

Välkommen till en presskonferens tisdag 18 april kl 10.00 på Malmö Live Konserthus.

Christer Björkman - som är med oss via Skype - och Karin Karlsson, programchef på Malmö Live Konserthus, berättar mer om helgen och innehållet i programmen.

Dag och tid: 18 april, kl 10.00
Plats: Konsertsalen, Malmö Live Konserthus. Kaffe finns framdukat från 09.40.


OSA: Anmälan till presskonferensen görs omgående till:
 Anna-Maria Havskogen, anna-maria.havskogen@malmolive.se, 0705-69 70 12


Välkommen!

Fakta
I huvudet på Christer Björkman är den andra delen i en serie där olika artister bjuds in för att presentera sitt konstnärskap och vara värd för en hel helg på Malmö Live. I första delen i serien var det Annika Norlin som ägde hela helgen 9-11 oktober 2015.

Relaterade länkar

Ämnen

Regioner



Om Malmö Live Konserthus

Malmö Live med Malmö Live Konserthus är mötesplatsen för musik, kultur och nöjesliv i Malmö. Konserthuset invigdes i augusti 2015 och drivs av Malmö Live Konserthus AB, ett helägt dotterbolag till Malmö stad. Bolaget profilerar konserthuset och Malmö som musikstad genom att utveckla och komplettera musiklivet både i staden och i regionen. I verksamheten ingår Malmö SymfoniOrkester, arrangemang och konsert, mötesplatsen samt kulturpolitiskt program. Med ett nittiotal musiker från olika delar av världen, tillsammans med en utvecklad konsert- och kulturverksamhet är Malmö Live Konserthus en plats att mötas gränsöverskridande genom musiken.

Kontakter

Line Breuning

Line Breuning

Presskontakt Publikutvecklingschef +46 70-168 52 77
Lisa Karinsdotter Pålsson

Lisa Karinsdotter Pålsson

Presskontakt Publikutvecklare/kommunikatör Malmö SymfoniOrkester och det symfoniska utbudet +46 705 08 04 42
Vanessa Edqvist

Vanessa Edqvist

Presskontakt Publikutvecklare/kommunikatör Utbudet för barn och unga +46 73 681 69 16
Sofia Alsterhag

Sofia Alsterhag

Presskontakt Publikutvecklare/kommunikatör Kultur, musik och mötesplats