Gå direkt till innehåll
​Denz & Seedy till skolavslutningskonserten "RAP UP – Closing Party" på Malmö Live

Pressmeddelande -

​Denz & Seedy till skolavslutningskonserten "RAP UP – Closing Party" på Malmö Live

Fredagen den 1 juni är det dags för "RAP UP – Closing Party" i Kuben på Malmö Live Konserthus, en alkoholfri skolavslutningskonsert med rapparna Seedy och Denz.

Såväl Seedy som Denz syntes senast i Malmö som support på Jireels hypeade konsert på KB. Nu kommer de alltså till Malmö Live och garanterar samma goda feststämning. 24-årige Denz från Stockholm har i flera år släppt uppmärksammade singlar såsom "Ekta", "Jag har den" och är just nu aktuell med singeln "Stay Down". Med sig till Malmö tar Denz EP-aktuelle Seedy, som singeldebuterade i vintras med "Alice". Singeln fick mycket uppmärksamhet och har fått över en miljon spelningar på Spotify och Youtube.

Biljetterna till "RAP UP – Closing Party" släpps fredag den 11 maj kl 12.00 på malmolive.se, och kan även köpas på Malmö Lives biljettcenter vid sedvanliga öppettider.

Konserten är även säsongsavslutning för Malmö Lives ungdomsnätverk 040 Live, som under hösten och våren arrangerat flera välbesökta arrangemang, bl a konsertserien Locals Unplugged och den välbesökta marknaden i anslutning till Joystick 10.0.

- Jag är otroligt stolt över våra ungdomar som tillsammans producerade många arrangemang och lockade tusentals besökare. Det enda rätta är att fortsätta på det här segertåget och smälla på extra stort inför säsongsavslutningen, säger 040 Lives koordinator Ansar Bakir.

Sista Locals Unplugged blir utomhuskonsert
För den som vill ta del av Locals Unplugged kommer en ny chans den 25 maj. Då kommer lokala akterna Soleil Camara, Azca & Kweeband samt RAHIMIC till Malmö Live för en säsongsavslutning utöver det vanliga. Istället för den sedvanliga Kanalscenen kommer 040 Live i samarbete med Sommarscen Malmö att bygga en utomhusscen vid Trädäcket vid Kanalen utanför Malmö Live. Detta evenemang är som alla Locals Unplugged avgiftsfritt.

040 Live presenterar RAP UP – Closing Party
MEDVERKANDE: Denz och Seedy
NÄR: 1 juni 2018 kl 20.00, dörrarna öppnas kl 1930
VAR: Kuben, Malmö Live Konserthus
BILJETTER: Biljettsläpp 11 maj kl 12.00 på malmolive.se samt Malmö Live Konserthus biljettcenter vid sedvanliga öppettider.
PRIS: 75 KR

Locals Unplugged 25/5
MEDVERKANDE: Soleil Camara, Azca & Kweeband, RAHIMIC + gäster
NÄR: 25 maj 17.30-20.30VAR: Trädäcket vid kanalen utanför Malmö Live Konserthus.
PRIS: Fri entré

Ämnen

Regioner



Om Malmö Live Konserthus

Malmö Live Konserthus är mötesplatsen för musik, kultur och nöjesliv i Malmö. Konserthuset invigdes i augusti 2015 och drivs av Malmö Live Konserthus AB som är ett helägt dotterbolag till Malmö stad. Bolaget profilerar konserthuset och Malmö som musikstad genom att utveckla och komplettera musiklivet både i staden och i regionen. I Malmö Lives verksamhet ingår Malmö SymfoniOrkester, arrangemang och konsert, mötesplatsen och ett kulturpolitiskt program. Med ett nittiotal musiker från olika delar av världen, tillsammans med en utvecklad konsert- och kulturverksamhet är Malmö Live Konserthus en plats att mötas gränsöverskridande genom musiken.

Kontakter

Line Breuning

Line Breuning

Presskontakt Publikutvecklingschef +46 70-168 52 77
Lisa Karinsdotter Pålsson

Lisa Karinsdotter Pålsson

Presskontakt Publikutvecklare/kommunikatör Malmö SymfoniOrkester och det symfoniska utbudet +46 705 08 04 42
Vanessa Edqvist

Vanessa Edqvist

Presskontakt Publikutvecklare/kommunikatör Utbudet för barn och unga +46 73 681 69 16
Sofia Alsterhag

Sofia Alsterhag

Presskontakt Publikutvecklare/kommunikatör Kultur, musik och mötesplats