Gå direkt till innehåll
Anna-Maria Havskogen är ny kommunikationschef på Malmö Live Konserthus. Foto: Pressbild
Anna-Maria Havskogen är ny kommunikationschef på Malmö Live Konserthus. Foto: Pressbild

Pressmeddelande -

Anna-Maria Havskogen ny kommunikationschef på Malmö Live Konserthus

Nu är det klart att Anna-Maria Havskogen blir ny kommunikationschef på Malmö Live Konserthus. Hon tillträder sin tjänst den 27 februari.

– Vi är mycket glada över att få Anna-Maria Havskogen som kommunikationschef. Anna-Maria är en driven kommunikationsledare som kommer att skapa stora värden i den utvecklingsfas som vi är inne i, både för publiken och internt, säger Jesper Larsson, VD Malmö Live Konserthus.

– Jag ser verkligen fram emot att vara en del av arbetet med att sätta Malmö Live Konserthus på såväl Sverige- som världskartan, att driva varumärkesutvecklingen och skapa ambassadörskap både internt och externt. Och att fortsätta etablera Malmö Live som en självklar mötesplats för alla Malmöbor, säger Anna-Maria Havskogen.

Anna-Maria Havskogen kommer närmast från en tjänst som kommunikationsstrateg och chef för kommunikation i Räddningstjänsten Syd. Där har hon drivit ett omfattande varumärkesarbete och utvecklat kommunikationsarbetet i stort. Anna-Maria har lång erfarenhet av press- och kommunikationsarbete från bland annat SVT. Under 2013 var hon Head of Press Centre vid Eurovision Song Contest i Malmö. Hon var tidigare informations- och presschef vid SVT Syd i flera år och arbetade också vid SVT Kommunikation i Stockholm med marknadsföringsuppdrag för olika programprojekt runt om i landet. Hon har tidigare drivit egen firma inom PR och kommunikation och frilansat i Sverige och utlandet.

Anna-Maria Havskogen kommer att leda kommunikationsarbetet och fortsätta utvecklingen av varumärkena Malmö Live Konserthus och Malmö SymfoniOrkester. Under 2017, det tredje verksamhetsåret för Malmö Live, kommer en särskild satsning på abonnemangskunder och andra publikgrupper att genomföras.

Kontakt
Adrian Hörnquist, kommunikatör Malmö Live Konserthus, adrian.hornquist@malmolive.se, 0708-30 63 06

Jesper Larsson, VD och konserthuschef Malmö Live Konserthus, jesper.larsson@malmolive.se, 0708-24 26 19

Anna-Maria Havskogen, fr o m 27 februari, kommunikationschef Malmö Live Konserthus, annamaria.havskogen@gmail.com, 0705-69 70 12

Ämnen

Kategorier

Regioner



Om Malmö Live Konserthus

Den 1 januari 2015 ombildades det av Malmö stad helägda bolaget Malmö SymfoniOrkester AB till Malmö Live Konserthus AB. Bolaget profilerar konserthuset i Malmö Live och Malmö som musikstad genom att utveckla och komplettera musiklivet både i staden och i regionen. Utbudet av aktiviteter och program ska tillsammans med lokalernas tillgänglighet göra Malmö Live till en öppen och attraktiv mötesplats för alla. Med toppmodern teknik och akustik i världsklass arbetar vi med rum och scener som är meriterande att beträda och unika att besöka.Verksamheten vilar på fyra delar, Malmö SymfoniOrkester, Arrangemang, Kulturpolitiskt utbud och Mötesplats. Program finns på malmolive.se

Kontakter

Line Breuning

Line Breuning

Presskontakt Publikutvecklingschef +46 70-168 52 77
Lisa Karinsdotter Pålsson

Lisa Karinsdotter Pålsson

Presskontakt Publikutvecklare/kommunikatör Malmö SymfoniOrkester och det symfoniska utbudet +46 705 08 04 42
Vanessa Edqvist

Vanessa Edqvist

Presskontakt Publikutvecklare/kommunikatör Utbudet för barn och unga +46 73 681 69 16
Sofia Alsterhag

Sofia Alsterhag

Presskontakt Publikutvecklare/kommunikatör Kultur, musik och mötesplats